Η ιδεα
Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη. Το πρώτο Hams & Clams ήταν ένα oyster bar 50m2 όπου όλα συνέβαιναν μπροστά σου, τα στρείδια, το jamon & το proscuitto, όλα σε κοινή θέα και σε άμεση επαφή με όλους.
Μετά από δύο χρόνια, σχεδόν καρμικά βρέθηκε. χώρος ιδανικός για τη νέα στέγη. Μαρίνα Ζέας, χώρος μεγαλύτερος, ο οποίος μετεξελίχθηκε αισθητικά και λειτουργικά. Μπορεί να σου θυμίσει ένα comfort seafood restaurant στο Πόρτλαντ ή ένα oyster bar στο Μέιν, αλλά πολύ εύκολα και ένα θαλασσοκεντρικό ολόλευκο μαγαζί σε κάποιο παραλιακό θέρετρο της Μεσογείου.
Oyster bar
Fresh seafood
signature dishes
Στο προσκήνιο παραμένουν τα στρείδια σε αρκετές παραλλαγές αλλά και το jamon. Κουζίνα και μαγειρικές τεχνικές επηρεασμένη τόσο από τις ανατολικές ακτές της Αμερικής, όσο και από Ισπανία και Μεσόγειο. Κρασί και κοκτέιλ συμπληρώνουν το φαγητό με οποιοδήποτε συνδυασμό. Χαλαρές στιγμές και τσιμπολόγημα στην μπάρα έξω, χαλαρές στιγμές και τσιμπολόγημα στην μπάρα μέσα.
After office συναντήσεις, εταιρικά γεύματα σε ατμόσφαιρα φιλική και ανεπιτήδευτη. Το ψάξιμο γεννάει πιάτα ημέρας που ξεκίνησαν από κάποια ιδέα. Λογικό, αφού δημιουργοί και ιδιοκτήτες φορούν πάντα ποδιά.
ωραριο λειτουργιας
Δευτέρα – Παρασκευή
14:00 – 01:00
Σάββατο
13:30 – 01:00
Κυριακή
13:30 – 20:00