Η ιδέα

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησαν το επιχειρηματικό ταξίδι τους στο χώρο της εστίασης. Το πρώτο εγχείρημα των τεσσάρων φίλων από τον Πειραιά, του Μενέλαου, του Σταύρου, του Δημήτρη και του Παντελή ήταν μία wine pub στη Φρεαττύδα, το Corks & Forks.

Η ασθητική του, η ποιοτική κουζίνα του, οι επιλογές σε κρασιά και cocktails έγιναν πολύ γρήγορα σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν ποιότητα, σεβασμό και τιμιότητα στις γαστρονομικές τους αναζητήσεις και επιλογές.

Πριν από λίγο καιρό η ίδια παρέα έκανε το επόμενο βήμα.

Με την ίδια εμμονή και πάθος για φιλοξενία και αυθεντικό φαγητό δημιούργησαν ένα πρωτότυπο χώρο με ιδιαίτερο γαστρονομικά θέμα, το HAMS & CLAMS. Με αναφορές από οικογενειακά μαγαζιά της Ανδαλουσίας και γραφικά deli της Νότιας Ιταλίας το HAMS & CLAMS έχει γίνει ήδη αγαπημένο στέκι για όσους αγαπούν τα θαλασσινά και τα jamon.

Με ένα oyster bar που σου φέρνει τη θάλασσα στον ουρανίσκο και επιλογές από τα καλύτερα jamon του κόσμου για τους λάτρεις του είδους το HAMS & CLAMS είναι μια νέα πρόταση που υπηρετεί και πάλι τη φιλοσοφία των δημιουργών του: «make people happy through food».*

* «κάνουμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους μέσω του φαγητού».

1 comment

Sergey Martynenko

One the best place at Piraeus .Good choice of seafood and vines. Cosy place and very friendly staff.

Post a Comment

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνεται τα νέα μας στο email σας!